Team

We hebben ons team ’3 op reis’ genoemd, omdat we ook 3opreiswel eens het gevoel van de mensen van het Nederlandse TV programma 3 op reis willen ervaren, daarnaast gaan we natuurlijk met zijn drietjes deze reis maken dus dat komt allemaal mooi samen ;-)

De teamleden:

SharonSharon
Hoi ik ben Sharon, 26, woon in Groningen.
Ik ben verpleegkundige in het UMCG op de afdeling traumatologie. Waar ik inmiddels alweer vijf jaar werk.
Evelien en Richard kwamen met het idee om aan de Challenge mee te doen en vroegen mij om mee te gaan. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en zei volmondig ‘JA’.
Het lijkt me een hele uitdaging en er zullen ook veel beproevingen komen. Het mooie aan de Challenge vind ik dat het een combinatie is tussen een roadtrip en iets doen voor het goede doel!

 

Evelien 
Ik ben 26 jaar en heb 7 jaar een relatie met Richard. Wij wonen samen met onze twee katten, in de stad Groningen. Ik studeer voor Maatschappelijk Werker aan de NHL in Leeuwarden en loop vanuit deze opleiding nu stage bij Fier Fryslân als Prostitutie Maatschappelijk Werker.

Evelien

Wij houden ontzettend veel van reizen en hebben het geluk gehad dat we al op prachtige plekken op de wereld zijn geweest. Richard en ik zijn nu 4 keer in Gambia geweest en ik heb er drie maanden als vrijwilliger gewerkt. In deze periode heb ik lokaal kunnen wonen bij vrienden en dit was een van de meest onvergetelijke tijden van mijn leven.

Wij hebben hier ondertussen veel vriendschappen opgebouwd en genieten elke keer weer van de rust dat het land ons geeft. Ook onze omgeving hebben we al aardig “besmet” met het Gambia virus, mijn moeder is er ondertussen ook al 2 keer geweest, en ik vind het ook geweldig dat mijn vriendin Sharon nu ook mee gaat.
Al een paar jaar hebben Richard en ik de Antwerpen Banjul Challenge op ons verlanglijstje staan, maar nu gaan we er dan eindelijk voor!

 

RichardRichard
Ik ben 33 jaar en woon samen met Evelien in Groningen.
Ik werk in Groningen bij het ICT bedrijf VCD.
Ik heb Gambia 4 keer eerder bezocht samen met Evelien en Marokko 1 keer met vrienden.
Ik hou van films kijken, basketbal kijken, voetballen, hardlopen en stedentrips maken.
Ik wilde al een aantal jaren mee doen met de Antwerpen Banjul Challenge, maar door de omvang van de onderneming heb ik het nog nooit tot uitvoering gebracht. Toen ik begin dit jaar weer begon over de Challenge zei Evelien “Of we gaan het doen, of je houdt er over op!” Dus ik heb een plan gemaakt en in oktober gaan we nu ook echt rijden!